METRO DONERLAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 92 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Metro Donerland. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 14:34 Eten was heel goed!
21 mei 2024 om 17:49 Me eten is nooit aangekomen
4 apr 2024 om 18:43 1e keer dat we hier bestelde. Eten was heerlijk. Maar de bezorging duurde zo’n 2 uur, dat is dan wel een afknapper.
1 mrt 2024 om 21:12 Was lekker en snel
29 feb 2024 om 15:14 Is altijd goed, helaas zit er nu standaard jalapeños erbij dat was minder, dan weet ik dat ik de volgende keer erbij moet vermelden dat het bij ons niet hoeft en de bezorger mocht wel even wachten voor de tip maar hij was zo snel weg.
21 feb 2024 om 20:15 Verschrikkelijk slechte ervaring. Heb bijna 2 uur op 2 kapsolons moeten wachten! Ook nog eens veel te veel kaas erop, leek wel een kaasfondue. Nooit meer.
20 feb 2024 om 20:13 Je kon niet kiezen welk saus je wilde. Voor mij te veel sambal. Klein portie voor een behoorlijke prijs.
6 feb 2024 om 14:47 Wederom lekker en ook nog warm bezorgd.
31 jan 2024 om 20:09 Expliciet aangegeven: GEEN KNOFLOOKSAUS in me kapsalon. Wat zit erin? Knofloosaus.
25 jan 2024 om 18:30 Toppie!!
19 jan 2024 om 20:55 Vriendelijke bezorger en goeie broodjes
18 jan 2024 om 20:43 Bezorging duurde wel langer dan aangegeven, maar het eten was wederom goed.